nudim naslednje storitve:

storitve - psihoterapija za mladostnike
01.

Psihoterapija za mladostnike

Enkrat tedensko po 50 minut.

Ta vrsta psihoterapije je namenjena mladostnikom, ki so stari 15 let in več (izjemoma sprejmem mladostnike mlajše od 15 let). Pri delu z mladostniki v terapijo ponavadi vključujem družino, če je to možno. Tekom obravnave vidimo kakšne so potrebe po vključevanju družine – celotna družina ali starši sami.

PRIPOROČLJIVO ZA:

storitve - psihoterapija za odrasle
02.

psihoterapija za odrasle

Enkrat tedensko po 50 minut.

Individualna psihoterapija je daljši in bolj poglobljen proces, ki je namenjen predelavi osebnih težav s ciljem trajnih sprememb. Namenjena je posameznikom, ki imajo težave na določenem življenjskem področju ali pa si samo želijo raziskovati sebe in s tem osebnostno rasti. 

PRIPOROČLJIVO ZA:

storitve - psihološko svetovanje
03.

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE​

Enkrat tedensko po 50 minut oz. po dogovoru.

Svetovanje je krajši in manj poglobljen proces kot psihoterapija. Namenjen je reševanju določene življenjske situacije, dileme ali stiske. Svetovanje nudim za odrasle, mladostnike ter starše otrok in mladostnikov. Poleg tega se lahko dogovorimo za svetovanje za mladinske delavce.

PRIPOROČLJIVO ZA:

KAKO POTEKA
UVODNO SREčANJE:

Uvodno srečanje je namenjeno temu, da se spoznamo in da pridobim osnovne informacije o vas. Na prvem srečanju vas povabim, da se mi predstavite in spregovorite o svojih stiskah ter vzrokih zaradi katerih ste poiskali pomoč. Pogovorimo se tudi o tem kakšna so vaša pričakovanja glede terapije in razjasnimo morebitna vprašanja in dileme glede terapevtskega procesa. Sama vam razložim po kakšnih principih delam in kaj lahko pričakujete od terapije. V kolikor se v treh srečanjih odločite za psihoterapevtki proces pri meni, nato tudi podpišemo terapevtski dogovor.

Trajanje terapevtskega procesa se prilagodi posamezniku glede na njegove želje, potrebe in cilje, ki jih ima. Lahko gre za terapijo krajše narave, kar je ponavadi nekaj mesecev ali pa dolgotrajna in bolj poglobljena terapija, ki lahko traja več let. Pri tem je pomembno, da se zavedamo, da določene spremembe res zahtevajo svoj čas. Za proces je ključno, da srečanja potekajo redno, saj to prispeva k občutku varnosti in omogoča napredek.

SI ŽELIŠ IZVEDETI VEČ ?